House in Cirilo Amorós

Light and shadow
2015

Experiencing the variations of light through the day in each space of this reform, guides the material and distribution choices for the project. Inhabiting it, sensations vary depending on the room, the time of the day, the season, or the weather.
Thus it allows for a subtle relationship with nature through light.

The seclusion of the interior spaces, without views but plenty of daylight, make a contrast with the bedrooms´character, with views to the crowns of street trees which appear at the eye level.

Oops...
Slider with alias espacios_cirilo not found.

A central piece including both storage and kitchen furniture and appliances, sets itself as the house´s backbone, linking and supplementing all spaces around.

Info

Category
Architecture, reform, interior

Type
Apartment refurbishment

Date
2015

Location
Cirilo Amorós St., Valencia

Client
Private developer

Status
Project