House with a courtyard

Interior landscape
2015

Located on a corner plot in El Cabañal in Valencia city, the house filters views while creating a new landscape indoors by using a courtyard which goes all the way to the top of the building. The section is worked to obtain different daylight drop effects giving the spaces their character.

As a result of the work with the section, evocative visual connections appear between rooms. The thoughtful mixing of heights is set in place with the windows.

Oops...
Slider with alias espacios_cabanal not found.

The house, at the same time home and atelier, required privacy and a certain landmark condition. This circumstance is solved with the language used on the holes, of great dimensions and provided with an inner sheet for blocking visuals and acting as a sunscreen.

Oops...
Slider with alias espacios_cabanal_planos not found.
Info

Category
Architecture, house, interior

Type
Single family home

Date
2015

Location
El Cabañal, Valencia

Client
Private developer

Status
Project